Conectează-te cu noi

Administraţie

DEJ | Toți copiii sunt invitați mâine la evenimentul „Magia sărbătorilor”. Iluminatul ornamental va fi pus în funcțiune!

Publicat acum

pe

magia-sarbatorilor-dej

loading...

Primăria Municipiului Dej organizează miercuri, 7 decembrie, a doua ediţie a evenimentului „ Magia sărbătorilor”.

Evenimentul care va debuta la ora 17:00 în Piaţa Bobâlna, va fi marcat de pornirea iluminatului ornamental pe tradiţionalul brad de Crăciun, cântece, jocuri pentru copii, modelaj de baloane, pictură pe faţă, iar atmosfera va fi animată de muzică, personaje din poveşti şi Disney.

Este al doilea an când organizăm acest eveniment pentru a simţi şi a intra în atmosfera frumoasă a acestei perioade, mai ales copiii. Vom porni iluminatul ornamental pe bradul de Crăciun şi în centrul municipiului , special pentru copii vom avea mascote şi personaje din poveşti şi multe surprize. L-am invitat şi pe Moş Crăciun iar copiii îi vor putea înmâna scrisori. Cu această ocazie vom deschide şi patinoarul artificial din centrul oraşului, intrarea fiind liberă.

Vă aştept în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună cu copiii noştri de Magia sărbătorilor”, a transmis primarul Morar Costan, prin intermediul unui comunicat de presă.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER