Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Zăpada căzută de pe acoperișul unei clădiri a avariat o mașină – FOTO

Publicat acum

pe

O femeie din Dej ne-a semnalat că și-a găsit mașina avariată, după ce zăpada de pe acoperișul unei clădiri din centrul orașului a căzut peste autovehiculul parcat.

La sfârșitul lunii ianuarie, o cantitate importantă de zăpadă – aflată pe o clădire din zona trecerii pentru pietoni din Piața Bobâlna – a căzut peste un dejean. ”A căzut o parte din zăpadă de pe acoperiș direct pe mine. Dacă mă lovea mai frontal, Doamne feri. E destul că mă doare capul și gâtul”, ne-a mărturisit acesta, după nefericitul incident.

Acum, o femeie din Dej și-a găsit mașina avariată, după ce zăpada de pe acoperișul unei clădiri din Piața Lupeni s-a desprins și a căzut pe autovehiculul ei. ”Când m-am apropiat, am văzut capota îndoită… Nu e normal așa ceva… Stau și mă gândesc ce se întâmpla dacă era un om, un trecător… E un adevărat pericol, nu înțeleg de ce administratorii acestor clădiri nu iau măsuri”, a povestit femeia. Ulterior, aceasta s-a îndreptat spre Poliția Municipiului Dej pentru a obține dovada de reparație.

Vă reamintim, proprietarul clădirii este responsabil de întreținerea ei, inclusiv înlăturarea zăpezii de pe acoperiș sau trotuar.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER