Conectează-te cu noi

Politic

Dejeanul Marius Mînzat, sacrificat pentru un „parașutat” al lui Blaga – FOTO

Publicat acum

pe

Marius Manzat

Candidatura pentru Camera Deputaților a actualului vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, dejeanul Marius Mînzat a fost sacrificată de conducerea partidului în favoarea unui „parașutat” de la Oradea.

Orădeanul Sorin Moldovan (FOTO – jos), președinte al TNL, va ajunge pe lista liberalilor clujeni pentru Camera Deputaților. Se pare că acesta va ocupa locul dejeanului Marius Mînzat, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj.

Principalul atu pe care îl are orădeanul „parașutat” la Cluj este prietenia pe care tatăl acestuia o are cu Vasile Blaga.

Deși ar fi fost firesc ca Moldovan, provenit din PDL, să ocupe locurile eligibile de deputați alocate portocaliilor, se pare că tânărul orădean va candida din partea aripii liberale a PNL Cluj. În acest fel se poate deduce cum funcționează partidul condus de Vasile Blaga la Cluj și cum dictează aripa portocalie în județ.

Lista candidaților din vechiul PNL: Marius Nicoară la Senat, Adrian Oros, Mircea Abrudean și, mai nou, orădeanul Sorin Moldovan la Camera Deputaţilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER