Conectează-te cu noi

Sport

Dejul are inimă! Turneu de minifotbal pentru Alma, micuța de doar 9 luni diagnosticată cu cancer

Publicat acum

pe

Sala Sporturilor din Dej va găzdui, în perioada 4-5 februarie 2017, un turneu caritabil de minifotbal dedicat micuței Alma, o fetiță de doar 9 luni care suferă de cancer.

Scopul competiției de minifotbal este acela de a o ajuta pe Alma, un suflet de copil în vârstă de doar 9 luni care suferă de cancer. Mama acesteia trece prin clipe grele. Dacă în urmă cu un an aceasta aflase vestea că băiețelul ei, în vârstă de 3 ani, suferă de autism (n.r. o boală care se manifestă prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară și intensa trăire a vieții interioare), în urmă cu aproximativ o lună de zile, chiar înainte de sărbători, a primit o altă veste cumplită din partea medicilor. Alma, copila ei în vârstă de doar 9 luni a fost diagnosticată cu o formă de cancer care-i pune la grea încercare trupul firav.

Alma a început deja tratamentul și a ajuns la cea de-a treia sesiune de chimioterapie, însă mai are de îndurat tratamente intense și costisitoare. Pentru aceasta, micuța are nevoie de ajutorul nostru. Iulia, mama Almei, se consideră a fi o luptătoare și nu vrea să renunțe la ceea ce iubește mai mult pe lumea asta – copiii ei. Chiar dacă a rămas doar ea și micuții, dejeanca este decisă să-și ducă mai departe crucea în ciuda dificultăților pe care le va întâmpina și să fie mereu alături de puișorii ei.

Avand in vedere ca in municipiul Dej a aparut un nou caz grav, cel al fetitei Alma, in varsta de 9 luni, diagnosticata cu o forma de cancer, noi iubitorii fotbalului din Dej si nu numai, intentionam organizarea unui nou turneu caritabil de minifotbal care va avea loc in Sala Polivalenta a municipiului Dej in zilele de 4-5 februarie 2017, turneu prin care incercam sa o ajutam pe Alma si familia acesteia. (…) In scurt timp vom revenii cu noi detalii despre organizarea acestui turneu. ”, au declarat organizatorii, pe o celebră rețea de socializare.

Cei care doresc să se înscrie la acest turneu de minifotbal sunt rugați să sune la următoarele numere de telefon:

  • 0742 040488 – Trifan Radu
  • 0757 953881 – Horatiu Satmar
  • 0749 086407 – Trifan Mihai

Pentru cei care vor s-o ajute pe Alma cu orice sumă de bani a fost deschis și un cont pentru donații, la ALPHA BANK:

RO56 BUCU 1981 0304 9817 2RON – titular Pocol Iulia Andreea

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER