Conectează-te cu noi

Administraţie

Dejul, zero lei finanţare de la Bugetul de Stat pe anul 2015

Publicat acum

pe

DEJ

Consilierul județean Mihai Seplecan a anunțat că 17 unități administrative, între care și municipiul Dej, nu au primit finanţare de la Bugetul de Stat pe anul 2015. Motivul? Dejenii l-au preferat pe Iohannis la alegerile prezidențiale.

”Este de notorietate faptul că Victor Ponta a pedepsit 17 Unităţi Administrativ-Teritoriale din judeţul Cluj, printre care municipiile Cluj-Napoca, Turda, Dej, Câmpia Turzii, oraşul Huedin şi comunele Aghireşu, Apahida, Baciu, Bonţida, Floreşti, Iara, Iclod, Jucu, Luna, Mihai-Viteazu, Poieni şi Săvădisla au primit zero lei finanţare de la Bugetul de Stat pe anul 2015, pentru faptul că nu au votat cu el la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014. Degeaba PSD Cluj clamează faptul că județul nostru județul Cluj primește mai mulți bani în 2015 decât în 2014.O fi primind, dar numai acolo unde PSD are interese politice. În rest este jale, măsurile luate de către Guvernul Ponta IV afectând grav bugetele locale. Prin măsurile luate, multe din primăriile clujene sunt puse în pericolul de a nu-şi mai putea desfăşura activitatea şi de a intra practic în incapacitate de a susţine investiţiile şi de a-şi plăti angajaţii. Devine tot mai evident faptul că Ponta guverneză numai pentru România lui, cea a pesedeului”, arată Seplecan.

”Oricum Victor Ponta este deja un fel de calamitate naturală pentru bugetele locale. Reamintesc faptul că, de la 1 ianuarie, Guvernul a scos Consiliile Judeţene din circuitul împărţirii banilor în teritoriu, conectând primăriile direct la Ministerul Finanţelor pentru cele aproape 600 de milioane de euro care urmau să rotunjească bugetele locale”, mai spune co-președintele PNL Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER