Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

A demarat asfaltarea unui nou tronson al DJ 109E Vad – FOTO

Publicat acum

pe

vad-lucrari-asfaltare-drum-1

După ce, recent, pe raza comunei Vad au fost finalizate lucrările de asfaltare pe două tronsoane ale drumul judeţean DJ 109E, însumând peste 2,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 10+400, respectiv de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 12+900, au demarat lucrările de asfaltarea a unui nou tronson de drum.

Astfel, este vizat un sector în lungime de 1,5 kilometri, de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 10+400.

La finalul acestor lucrări covorul de asfalt va uni cele două tronsoane de drum asfaltate anterior, rezultând în acest fel un sector de drum asfaltat în lungime totală de 4 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 12+900.

Am considerat lucrările pe drumul judeţean Vad – Valea Groşilor ca având o importanţă deosebită, cu atât mai mult cu cât în această zonă nu s-au mai executat de multă vreme astfel de lucrări. Cred cu toată convingerea că dreptul la condiţii de trafic normale şi în siguranţă îl au comunităţile şi locuitorii de pe întreg teritoriul judeţului pentru că în acest fel vor avea parte, implicit, şi de o impulsionare a dezvoltării economico-sociale a zonei” a precizat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER