Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Deona Roman din Dej a impresionat juriul ”Vreau să cânt”! A obținut cele mai multe puncte!

Publicat acum

pe

deona-roman

Micuța artistă Deona Roman din Dej a obtinut locul II în finala campaniei ”Vreau să cânt”, deși juriul i-a oferit cele mai multe puncte.

Campania ”Vreau să cânt”, ajunsă la ediția a VI-a, și-a desemnat recent câștigătorii. Între finaliști s-a aflat și Deona Roman din Dej, tânără care a devenit cunoscută după ce a participat la concursul televizat Next Star. De asemenea, Deona este o prezență constantă la evenimentele culturale care au loc în Dej.

În finala concursului care a reunit oameni talentaţi, cu voci extraordinare şi instrumentişti împătimiţi, Deona și-a demonstrat din nou (dacă mai era cazul) talentul și a impresionat pe toată lumea cu interpretarea sa.

Jurații i-au acordat nu mai puțin de 16 puncte (cele mai multe oferite, dintre toți concurenții), însă decizia acestora a reprezentat numai 50% din rezultatul final. Din păcate pentru micuța artistă din Dej, din partea publicului au venit doar 4 puncte, iar rezultatul ei final a fost de 20 de puncte.

Marea câștigătoare, Mara Rusu, nu a fost la fel de bine-văzută de juriu (a obținut doar 10 puncte, cu șase mai puține decât Deona), însă s-a bucurat de o mai mare apreciere a publicului – 16 puncte și a totalizat astfel 26 de puncte. Câștigătoarea concursului va primi din partea Bigtime Production o piesă scrisă special pentru ea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER