Conectează-te cu noi

Eveniment

Depozit de furaje făcut scrum, în Muncel. ”Jocul copiilor cu artificii sau petarde”, cauza incendiului – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit, pe parcursul nopții trecute, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Muncel, comuna Câțcău.

”Flăcările au cuprins clădirea (cu o suprafață de aproximativ 140 mp) în totalitate, până la sosirea pompierilor, iar accesul pe drumurile agricole către aceasta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la cca 800 metri față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de aproximativ 5 metri. Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și cca 6 tone de baloți de fân.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde”, a transmis ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER