Conectează-te cu noi

Politic

Deputatul Cornel Itu a votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii

Publicat acum

pe

Cornel Itu deputat

În ședința de ieri dimineață, deputatul dejean Cornel Itu a votat împotriva proiectului de lege privind majorarea alocațiilor pentru copii. Ulterior, după ce PNL și PSD s-au înțeles, proiectul a trecut de Parlament.

Camera Deputaţilor a decis, ieri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015. Proiectul care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii a trecut de Parlament cu 332 de voturi favorabile şi două abţineri.

În şedinţa de dimineaţă însă, înainte ca PSD şi PNL să se înţeleagă cu privire la adoptarea proiectului, mai mulţi deputaţi, 77 la număr, au votat împotriva acestui amendament. Între ei s-a aflat și deputatul dejean Cornel Itu, acesta votând ”împotriva” creșterii alocațiilor, conform unei liste publicate de Adevărul.

După-amiază, la votul final pe întregul proiect al Guvernului, amendat de PNL, toţi parlamentarii, atât de la Putere, cât şi din Opoziţie, inclus Cornel Itu, au votat pentru dublarea alocaţiei.

Reclamă
5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER