Conectează-te cu noi

Eveniment

Descindere a MASCAȚILOR la Dej! Vizat a fost un bărbat din Gherla suspectat de trafic de DROGURI – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat ieri după-amiază, la Dej, o acțiune de depistare a unui bărbat suspectat de trafic de droguri.

Se pare că acesta a fost interceptat de oamenii legii în zona Pieței Agroalimentare, la doi pași de centrul municipiului, în timp ar fi încercat să vândă substanțe interzise unor tineri din Dej, unul dintre ei minor. La scurt timp după încheierea „afacerii”, au apărut mascații care l-au imobilizat pe traficant și i-au percheziționat autoturismul.

Ulterior, suspectul a fost transportat la domiciliul său de pe strada Livezii din Gherla, unde oamenii legii au mai căutat probe care să-l incrimineze.

În același timp, tinerii care au cumpărat substanțele interzise au fost duși la sediul Poliției Municipiului Gherla pentru audieri și declarații.

De asemenea, după ce au scotocit fiecare colț al domiciliului bărbatului suspectat de trafic de droguri, mascații l-au transportat pe acesta la Cluj-Napoca pentru audieri.

Urmează ca anchetatorii să stabilească de ce se face vinovat bărbatul din Gherla și ce pedeapsă riscă acesta pentru fapta sa.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER