Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Descinderi, în județul Cluj, la persoane bănuite de furturi din locuințe – VIDEO

Publicat acum

pe

Descinderi furturi din locuinta

În urma efectuării unor percheziţii, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au recuperat mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat.

La data de 11 noiembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic – au efectuat 4 percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiul Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat cinci persoane bănuite de comiterea unor furturi pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost identificate bunuri în privinţa cărora există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea infracţiunilor (aparatură electronică, ceasuri şi telefoane mobile), precum şi instrumente care ar fi fost folosite în activităţi ilicite.

Până în prezent, faţă de patru persoane a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER