Conectează-te cu noi

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej. Vezi despre ce e vorba

Publicat acum

pe

MUNICIPIUL  DEJ – DIRECȚIA TEHNICĂ – SERVICIUL DE URBANISM ȘI AMENAJAREA TERITORIULUI, în conformitate cu prevederile legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. Planului Urbanistic Zonal  – Parc industrial – MG TEC GRUP S.A. – ACTUALIZAT privind soluția de captare a apei tehnologice. Inițial PUZ-ul de înființare PARC INDUSTRIAL – MG TEC GRUP SA  a fost aprobat prin HCL nr. 138/31.10.2017

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, luni, 9 martie 2020, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej, pe site-ul Primăriei municipiului Dej primaria.dej.ro sau pe e-mail primaria@dej.ro până la data de 09.03.2020, ora 10.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER