Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

DIICOT | TRAFIC DE DROGURI în județul Cluj. Mai multe persoane au fost reținute

Publicat acum

pe

DIICOT mascati

Ieri, 8 iunie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Lăcătuş Alexandru, Pop Andrei Marius, Rotar Mihai, Verşan Răzvan Ionuţ şi Tomoiagă Ionuţ Cosmin pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în cursul anului 2016, in mod repetat şi  în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Lăcătuş Alexandru  a procurat,  vândut şi  oferit cu titlu gratuit cannabis inculpaţilor Rotar Mihai şi Pop Andrei Marius, droguri de risc pe care inculpaţii le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Totodată, în aceeaşi perioadă infracţională inculpatul Lăcătuş Alexandru  a procurat, a  manipulat, transportat şi distribuit inculpaţilor Rotar Mihai, Pop Andrei Marius, Tomoiagă Ionuţ Cosmin şi Lăpuşan Silviu Ioan  substanţe  susceptibile să producă efecte psihoactive care conţin compusul AB CHIMINACA şi care face parte din clasa canabinoizilor sintetici, substanţe pe care inculpaţii le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER