Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DIN NOU! – Chef-ul dejean Emanuel Mocan a câștigat ”Arena Bucătarilor” 2019 – FOTO

Publicat acum

pe

Chef-ul dejean Emanuel Mocan a câștigat, pentru a doua oară, competiția de gătit “Arena Bucătarilor” 2019 – ediția a XI-a, unul dintre cele mai importante concursuri dedicate bucătarilor profesioniști.

În finala întrecerii – desfășurată la centrul gastronomic Arena Bucătarilor de la Selgros Brașov – s-au calificat opt concurenți, care s-au întrecut în măiestrie în arta gătitului.

La finalul competiției, chef-ul dejean Emanuel Mocan a fost desemnat marele câștigător, adjudecându-și pentru a doua oară acest titlu, după cel din 2017 (detalii AICI). Ca urmare a rezultatului obținut, fostul elev al Colegiului Național “Andrei Mureșanu” Dej va participa anul viitor la competiția culinară internațională “Les Chefs en Or” din Paris (Franța), acolo unde va reprezenta România.

Devenită deja tradiţie, competiţia Arena Bucătarilor își propune, an de an, să premieze talentul și măiestria celor mai pasionaţi bucătari care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile puse la bătaie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER