Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

DJ din Cluj, aflat pe lista MOST WANTED, extrădat din Italia. Va ajunge la Penitenciarul Gherla

Publicat acum

pe

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că Pop Mihai Bogdan, supranumit DJ Boroș, a fost adus în ţară din Italia. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor.

Pop Mihai Bogdan a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor, iar acum va executa sentinţa într-un penitenciar din România, conform legilor în vigoare.

”Justiţia s-a făcut până la capăt, iar colegii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-au preluat pe Pop Mihai Bogdan şi, după ce îşi va petrece 21 de zile în carantină la Rahova, îl vor duce la Penitenciarul Gherla unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru faptele revoltătoare pe care le-a săvârşit”, a anunţat ministrul.

”În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2023, o escortă din cadrul Poliţiei Române a adus în ţară, din Italia, un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Tribunalul Cluj a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 10 ani de închisoare. Bărbatul figura în evidenţele Poliţiei Române ca MOST WANTED, acesta fiind adus pe Aeroportul Otopeni. Cel în cauză va fi încarcerat, în vederea executării pedepsei”, a transmis IGPR.

foto: imagine reprezentativă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER