Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Doi bărbați din Reteag, cercetați pentru braconaj! Au fost surprinși în timp ce pârjoleau un mistreț

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Joi, 16 mai, în localitatea Ciceu Mihăiești, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat doi bărbați care pârjoleau un mistreț care ar fi fost împușcat în aceeași zi.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 31 de ani, ambii din Reteag ar fi participat la o acțiune de braconaj, în extravilanul localității Ciceu Mihăiești, pe raza fondului cinegetic nr. 1 Chiuești.

....

Ca urmare a celor constatate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 2 arme letale cu destinația vânătoare, deținute legal de cei doi bărbați, și un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost folosit la acțiunea de braconaj. De asemenea, leșul animalului a fost ridicat în vederea efectuării unei constatări de către DSVSA Bistrița-Năsăud.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru infracțiunile de braconaj și transportul vânatului braconat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER