Conectează-te cu noi

Eveniment

Dosare penale pentru doi dejeni după ce și-au umplut coșul de cumpărături, dar au plătit doar o parte din produse – FOTO

Publicat acum

pe

Coniac, prosecco, carne de vită, creveți, fructe…toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend, în schimb au adus pentru doi dejeni câte un dosar penal pentru furt.

Un bărbat și o femeie au ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița mai multe produse pe care nu au avut intenția de a le achita în totalitate, trecând de casele de marcat express, după ce au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coșul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare și nealimentare și s-au îndreptat către zona caselor express unde le-au achitat doar pe o parte dintre acestea. Valoarea totală a produselor se ridică la 2.970,86 lei.â

Cei doi au 27, respectiv 29 de ani și au domiciliul în localitatea Dej.

În urma faptelor constatate jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au întocmit actele de sesizare, pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod penal. Documentele au fost înaintate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER