Conectează-te cu noi

Administraţie

Două locuri de joacă şi un teren de minifotbal finalizate de Primăria Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Locuri de joaca Dej (7)

Primăria Municipiului Dej a finalizat două locuri de joacă şi un teren de minifotbal în cartierele Ocna Dej şi Dealul Florilor.

În Ocna Dej locul de joacă şi terenul de minifotbal au fost amenajate în zona şcolii şi grădiniţei, locaţie unde a fost amenajată şi parcarea aferentă.

De asemenea, un loc de joacă modernizat a fost amenajat în zona UM, unde vechiul spaţiul de joacă a fost mărit şi au fost amplasate aparate de joacă pentru mai multe vârste.

Terenul de minifotbal este acoperit de gazon artificial, iar locurile de joacă prezintă pavaj special pentru protecţia copiilor.

Mă bucur că am reuşit să finalizăm terenul de minifotbal şi locul de joaca din Ocna Dej, obiective care vor fi utilizate în prima parte a zilei de şcolari şi preşcolari, iar după amiaza vor fi accesibile copiilor, tinerilor şi tuturor celor care vor să facă mişcare. Un loc de joacă atât de mult aşteptat de copii, a fost amenajat şi în zona UM pe locaţia vechiului loc de joacă, iar investiţii în locuri pentru mişcare, relaxare şi joacă vor continua şi în alte zone ale municipiului, pentru copiii şi tinerii noştri”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER