Conectează-te cu noi

Eveniment

Două persoane din Dej date dispărute. Le-ați văzut? – FOTO

Publicat acum

pe

image

Poliţiştii clujeni caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 15 aprilie, TRAIAN MOLDOVAN, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 55 de kg., constituţie astenică, calviţie, ochi albaştri. La data dispariţiei, acesta purta pantaloni din pânză neagră, geaca din piele neagră şi căciulă din blană de miel.

Totodată, polițiștii mai caută o femeie, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent.

La data de 10 aprilie, ADRIANA MARIA TĂMAŞ, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Femeia are 1,60 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung şaten – vopsit blond închis.

La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor două persoane sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER