Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Drumul Județean 109E, Viile Dejului – Vad, în plin proces de asfaltare – FOTO

Publicat acum

pe

În cadrul programului de lucrări derulate de Consiliul Județean Cluj în vederea întreținerii și îmbunătățirii infrastructurii rutiere a județului, a venit rândul drumului județean DJ 109E Viile Dejului – Vad să intre în reparații.

Astfel, în aceste zile au fost executate și continuă lucrările de așternere de covor asfaltic pe mai multe sectoare de drum din tronsonul cuprins între kilometrul 1+700 și kilometrul 8+900. În același timp, au fost executate şi alte lucrări de întreţinere şi reparații ale drumului constând, în principal, în plombări și burduşiri.

Tot în aceste zile, de pe sectoarele de drum deja asfaltate au fost extrase de către un laborator specializat carote, în scopul verificării calității stratului de asfalt, respectiv pentru determinarea grosimii și a consistenței acestuia.

După cum am mai precizat în repetate rânduri, ne propunem să asfaltăm nu doar mult ci și bine. De aceea, în paralel cu lucrările de asfaltare și a unui număr cât mai mare de sectoare de drumuri județene, ne vom asigura că aceste lucrări sunt și de calitate, astfel încât să reziste în timp. Acesta este motivul pentru care astfel de prelevări de carote și verificări ale calității lucrărilor vor avea loc în mod continuu, pe toată perioada derulării lucrărilor“, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În perioada următoare, lucrările vor continua pe acelaşi tronson de drum cu așternerea de covor asfaltic pe alte sectoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER