Conectează-te cu noi

Naţional

DSU a lansat campania „Urgența este pentru urgențe”!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Duminică, 7 Aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii şi Fundaţia Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate, a elaborat campania de interes public de educare a populaţiei intitulată „Urgenţa este pentru Urgenţe”.

În cadrul acestei campanii s-au realizat două spoturi Tv şi două spoturi audio care au primit Recomandarea CNA ca fiind de interes public major, în vederea educării publicului larg cu privire la importanţa modului în care sunt folosite serviciile de urgenţă, respectiv numărul unic de urgenţă 112.

La acest eveniment a participat Excelența Sa domnul Arthur Mattli, Ambasadorul desemnat al Confederației Elevețiene în România, domnul Dan Octavian Alexandrescu, Secretar de Stat, coordonator al Direcției Politica Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, doamna Rodica Nassar, Secretar de Stat, coordonator al Direcției Afaceri Europene și Relații internaționale, Inspecția sanitară de stat și Serviciul medicină de urgență, din cadrul Ministerului Sănătății, domnul General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca, Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale și domnul dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și coordonatorul tehnic al proiectului.

Acestă campanie se va desfășura în zilele ce urmează pe toate canalele noastre media, site-ul oficial DSU, paginile de Facebook și Instagram, aplicația DSU.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER