Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

E OFICIAL! Romania – Muntenegru se joacă la Cluj. FRF a reluat vânzarea biletelor

Publicat acum

pe

Echipa Nationala de Fotbal Romania FRF

loading...

Federaţia Română de Fotbal a reluat astăzi vânzarea biletelor la meciul România – Muntenegru, programat pe 4 septembrie, şi a anunţat că întâlnirea va avea loc pe Cluj Arena, aşa cum a fost stabilit iniţial, deşi s-a luat în calcul schimbarea stadionului.

„Federaţia Română de Fotbal îşi respectă angajamentul luat faţă de suporterii clujeni şi ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida România-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din această dorinţă, în urma inspecţiei UEFA cu privire la situaţia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat şi o analiză comparativă de specialitate din partea forului continental care să cuprindă şi situaţia stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Concluziile acestei analize comparative evidenţiază avantaje şi dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane în perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel că am decis ca partida de debut a tricolorilor în aceste preliminarii să fie găzduită de Cluj Arena.

În acelaşi timp, avem încredere în capacitatea şi disponibilitatea partenerilor noştri clujeni din cadrul acest demers organizatoric de a se asigura că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii bune la ora partidei, posibilitate evidenţiată şi de raportul de specialitate al UEFA, în cazul unor eforturi susţinute”, scriu cei de la FRF, pe site-ul oficial.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER