Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Echipa canină a Aeroportului Internațional Cluj, captură impresionantă de tutun de contrabandă la PTF Sighet – FOTO

Publicat acum

pe

Inspectorii vamali din cadrul B.V.F. Sighet în colaborare cu echipa canină de la B.V.F. Aeroport Cluj au descoperit sâmbătă, 15 iunie, 48 kilograme tutun aromat pentru narghilea în valoare de aproximativ 7.200 lei care urmau să fie introduse pe teritoriul României.

La data de 15 iunie 2019, în jurul orei 11:00, acţionând în baza analizei de risc, inspectorii vamali au procedat la efectuarea unui control vamal amănunţit, pe sensul de intrare în România prin PTF Sighet, asupra unui autoutilitarei marca MERCEDES BENZ SPRINTER înmatriculată în România, condusă de un cetăţean român în vârstă de 52 de ani.

În urma controlului vamal amănunţit al autoutilitarei, a fost descoperită sub banchetele din interiorul mijlocului de transport, cantitatea de 48 kilograme tutun aromat pentru narghilea marca ADALYA în valoare de aproximativ 7200 lei.

Pentru sustragerea de la controlul vamal a cantităţii de 48 kilograme tutun, în conformitate cu legislaţia vamală în vigoare, autoritatea vamală a luat măsura sancţionării contravenţionale a cetăţeanului în cauză cu amendă în valoare de 5.000 lei şi a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de tutun.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER