Conectează-te cu noi

Sport

Echipa de oină a Lic. Teh. ”C-tin Brâncuși” Dej, CALIFICATĂ LA FAZA NAȚIONALĂ ONSȘ – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de oină băieți a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a obținut locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – faza de zonă și s-a calificat la faza naţională.

În cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSȘ), vineri, 7 aprilie 2017, a avut loc faza de zonă la oină băieţi licee, competiţie care s-a desfăşurat pe baza sportivă din localitatea Chiuieşti.

La această întrecere sportivă au participat echipa de oină a Liceului Tehnologic „Avram Iancu” din Sibiu (reprezentând judeţul Sibiu) şi echipa Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Dej (care a reprezentat judeţul Cluj). După disputarea celor două meciuri, echipa care s-a calificat la faza naţională a fost cea a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Dej.

Faza naţională se va desfăşura în perioada 12-14 mai în judeţul Sibiu. La aceasta vor participa cele mai bune 8 echipe de oină din ţară, printre care şi echipa liceului dejean, pregătită de profesor antrenor Gall Francisc Daniel.

„Este o performanţă deosebită realizată de această frumoasă şi talentată echipă de oină, care în urmă cu 6 -7 luni,  când am început antrenamentele,  faza naţională era un obiectiv greu de atins. Mă bucur că am ajuns din nou la o fază naţională, unde împreună cu echipa ne-am propus să ocupăm un loc pe podium”, a declarat pentru Dej24.ro antrenorul echipei.

Echipa Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Dej este compusă din Mărincean Florin, Georgiu Cătălin, Florean Flaviu, Vaida Alexandru, Peter Eduard, Motogna Marius, Georgiu Marius, Mureşan Alexandru, Georgiu Nechita, Şleam Emanuel, Tecar Călin și Georgiu Gheorghe, Georgiu Cosmin, antrenor fiind profesorul Daniel Francisc Gall.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER