Conectează-te cu noi

Sport

Echipa de volei Unirea Dej va participa la Cupa Explorări, la Baia Mare

Publicat acum

pe

reunire lot Unirea volei (3)

În perioada 18-20 septembrie 2015, echipa de volei Unirea Dej va participa la ”Cupa Explorări”, competiție desfășurată în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.

Și în acest an, echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare organizează obișnuitul turneu de meciuri amicale ”Cupa Explorări”, la care este invitată să participe și Unirea Dej.

Reveniți din cantonamentul montan de la Vatra Dornei, voleibaliștii antrenați de Ovidiu Macarie își continuă pregătirile pe plan local, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă și participarea la turneele amicale cu meciuri de pregătire.

Primul turneu amical la care participă CS Unirea Dej este ”Cupa Explorări”, în perioada 18-20 septembrie, turneu la care vor mai lua parte, pe lângă echipa gazdă și cea de la Dej, ACS Volei Municipal Zalau și Universitatea Cluj, se arată pe site-ul echipei din Dej.

Potrivit conducerii clubului de volei masculin din Dej, Unirea va mai participa până la startul sezonului la încă două turnee amicale, unul dintre acestea fiind și Cupa Unirea, care se va desfășura la Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER