Conectează-te cu noi

Administraţie

Edilul municipiului Dej, Morar Costan, vizită la grădinițele și școlile din oraș

Publicat acum

pe

arlequin teatru (5) Morar Costan

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, s-a întâlnit astăzi cu toate cadrele medicale (medici, asistenţi) din cabinetele şcolare care funcţionează în şcolile şi grădiniţele dejene.

În cadrul întâlnirii edilul, le-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată în scopul supravegherii sănătăţii copiilor în instituţiile de învăţământ, le-a solicitat cadrelor medicale, problemele cu care se confruntă şi le-a asigurat şi în continuare de sprijin pentru buna desfăşurare a activităţii cabinetelor.

A început deja sezonul rece şi de aceea pe lângă faptul ca am asigurat căldura în toate instituţiile de învăţământ, mi-am dorit şi o întâlnire cu medicii şi asistenţii din şcoli, pentru a vedea dacă sunt asigurate condiţiile în vederea desfăşurării activităţii cabinetelor, sezonul fiind unul cu îmbolnăviri frecvente. Cât timp copiii sunt la şcoală trebuie supravegheaţi cu responsabilitate, lucru care l-am cerut şi cadrelor medicale. De asemenea cabinetele medicale trebuie să fie utile copiilor, care trebuie trataţi dacă este nevoie. De aceea în urma discuţiilor de astăzi, în care mi s-au expus problemele, am asigurat cadrele medicale de distribuirea sumelor pentru medicamentaţie şi tot ce este necesar pentru buna funcţionare a cabinetelor medicale, în scopul asigurării sănătăţii copiilor noştri”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER