Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevă din Dej, PREMIATĂ la Gala Excelenței în Educație – FOTO (ACTUALIZARE)

Publicat acum

pe

O elevă din Dej a fost premiată luni în cadrul Galei Excelenței în Educație, eveniment desfășurat în Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Este vorba despre Daria Briana Deak, din clasa a VI-a A de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej. Daria a obținut locul I la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică (desfășurată în perioada 24-28 aprilie, în Arad), întrecere la care au participat nu mai puțin de 174 de elevi de gimnaziu din toată țara.

Pentru rezultatul obținut (cu sprijinul prof. Daniela Herineanu), Daria a fost premiată luni la Gala Excelenței în Educație desfășurată în Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Ministerul Educației și Cercetării.

Gala Excelenței în Educație, eveniment derulat anual la nivel județean, are ca scop premierea elevilor care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline (internaționali, calificați în loturile naționale, premii I, II și III, mențiuni și medalii), precum și unitățile școlare din care aceștia provin și profesorii care i-au pregătit în cursul anului școlar precedent.

Anul acesta, nu mai puțin de 264 de elevi și 218 profesori au fost premiați cu bani pentru rezultatele obținute.

ACTUALIZARE: Și elevul Cătălin Câmpean Gângă și prof. Cristina Albinetz de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej au fost premiați la Gala Excelenței în Educație. Cătălin a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Istorie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER