Conectează-te cu noi

Eveniment

Elevă din Dej, UMILITĂ și BĂTUTĂ de o adolescentă. S-a întâmplat lângă liceu! – VIDEO ȘOCANT

Publicat acum

pe

bataie-eleve-scoala

Eleva unui liceu din Dej a fost bătută și umilită de o colegă, chiar în fața instituției dejene, imediat după finalizarea cursurilor.

Incidentul a avut loc zilele trecute, iar întreaga scenă a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. Din imagini se poate observa cum, la ieșirea din curtea Liceului Tehnologic „Someș” Dej, o elevă se năpustește asupra unei colege, o lovește cu pumnii și cu picioarele, după care o trântește la pământ. Chiar dacă victima agresiunii se află pe jos, bătăușa nu se oprește, o ploaie de lovituri abătându-se asupra celei căzute la pământ.

Totul s-a petrecut sub ochii mai multor elevi, însă niciunul dintre aceștia nu a intervenit pentru a le despărți. Doar o spectatoare a îndemnat-o pe bătăușă să se oprească.

Imaginile au ajuns inclusiv la directorul instituției de învățământ, Maria Mircea, care a promis sancțiuni, în urma acestui incident fiind constituită o comisie de disciplină în cadrul școlii. Cel mai probabil, elevei îi va fi scăzută nota la purtare.

Aceleași eleve au fost ”protagonistele” unui alt filmuleț realizat pe strada Pepineriei din Dej, în apropierea Corpului B al Liceului Tehnologic ”Someș” Dej. Tânăra bătută în fața școlii a fost umilită de aceeași colegă, fiind trasă de păr zeci de metri. Atunci, un alt elev a reușit să o potolească în cele din urmă. Și aceste cadre au ajuns la oamenii legii.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat și ei o anchetă în acest caz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER