Conectează-te cu noi

Eveniment

Elevă din Dej, UMILITĂ și BĂTUTĂ de o adolescentă. S-a întâmplat lângă liceu! – VIDEO ȘOCANT

Publicat acum

pe

bataie-eleve-scoala

loading...

Eleva unui liceu din Dej a fost bătută și umilită de o colegă, chiar în fața instituției dejene, imediat după finalizarea cursurilor.

Incidentul a avut loc zilele trecute, iar întreaga scenă a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. Din imagini se poate observa cum, la ieșirea din curtea Liceului Tehnologic „Someș” Dej, o elevă se năpustește asupra unei colege, o lovește cu pumnii și cu picioarele, după care o trântește la pământ. Chiar dacă victima agresiunii se află pe jos, bătăușa nu se oprește, o ploaie de lovituri abătându-se asupra celei căzute la pământ.

Totul s-a petrecut sub ochii mai multor elevi, însă niciunul dintre aceștia nu a intervenit pentru a le despărți. Doar o spectatoare a îndemnat-o pe bătăușă să se oprească.

Imaginile au ajuns inclusiv la directorul instituției de învățământ, Maria Mircea, care a promis sancțiuni, în urma acestui incident fiind constituită o comisie de disciplină în cadrul școlii. Cel mai probabil, elevei îi va fi scăzută nota la purtare.

Aceleași eleve au fost ”protagonistele” unui alt filmuleț realizat pe strada Pepineriei din Dej, în apropierea Corpului B al Liceului Tehnologic ”Someș” Dej. Tânăra bătută în fața școlii a fost umilită de aceeași colegă, fiind trasă de păr zeci de metri. Atunci, un alt elev a reușit să o potolească în cele din urmă. Și aceste cadre au ajuns la oamenii legii.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat și ei o anchetă în acest caz.

Eveniment

ULTIMA ORĂ: INCENDIU în Rugășești. Intervin pompierii din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 14:10, în localitatea Rugășești, comuna Cășeiu.

Din primele informații, incendiul se manifestă la un grajd din localitate. În urma apelului la 112, la fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

Revenim cu detalii!

foto: arhivă

Continuă să citești

Eveniment

Persoane din Dej venite din străinătate, cazate în centrul de CARANTINĂ din Gherla

Publicat acum

pe

loading...

La spitalul de recuperare de pe strada Fizeșului din Gherla s-a înființat un centru de carantină pentru românii veniți din străinătate. Acolo se află și persoane din Dej.

Începând din noaptea de vineri au fost aduse la Gherla primele transporturi, iar până sâmbătă, erau cazate în jur de 60 de persoane, toate cu domiciliul în județul Cluj, din localități precum Dej, Turda sau Cluj-Napoca, dar și din mediul rural.

Înainte de a fi transportate la Gherla, toate persoanele venite din afara țării au trecut printr-un triaj. În urma acestuia, cei cu simptome au fost duși la spital, iar cei asimptomatici la centrele de carantină din județ.

Unitatea de pe strada Fizeșului din Gherla este monitorizată în permanență de poliție și jandarmerie. ”Alimentația se face în sistem catering: hrana se pune în vase de unică folosință, cu veselă de unică folosință. Personalul este echipat și corespunzător pune pungile cu mâncare la ușa camerei, iar după 3-5 minute, persoanele din interior pot deschide ușa și ridica hrana. Resturile se lasă tot în fața ușii, de aici sunt ridicate, puse în saci speciali și se transportă ca deșeuri periculoase pentru distrugere, la Tg. Mureș. Noi asigurăm doar cazarea și hrana și nu există niciun contact direct între persoanele carantinate și personal. Dacă cineva are simptome de orice fel, este instruit să sune la 112, vine echipajul medical, îl preia în condiții de siguranță și îl transportă la spital”, a declarat pentru gherlainfo.ro Mihai Rusu, managerul unității de tratament.

Continuă să citești

Eveniment

Prefectul Clujului: ”În Cetan s-a stabilizat situația, în Reteag e focar”

Publicat acum

pe

loading...

Prefectului Clujului, Mircea Abrudean a anunțat astăzi că ”în localitatea Cetan s-a stabilizat situația” privind infectarea cu virusul COVID-19.

”La Cetan s-a stabilizat situația, nu a mai evoluat, ca urmare a măsurilor suplimentare de monitorizare”, a transmis prefectul Mircea Abrudean. Vă reamintim, acolo au fost trimise mai multe echipaje de Poliție, împreună cu militari, care se asigură că oamenii stau în case și respectă restricțiile.

Probleme sunt însă în localitatea Reteag, aproape de limita dintre județele Cluj și Bistrița-Năsăud. ”Azi am venit la limita de județ cu Bistrița-Năsăud, respectiv cu comuna Reteag, unde e focar. Am întărit și aici filtrele și facem verificări suplimentare pentru a stopa circulația și intrarea în județul Cluj a celor din acea zona”, a explicat Abrudean.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare