Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Eleve de la LAPI Dej, premiate la Concursul de Fotografie şi Design – iEARN 2016 (FOTO)

Publicat acum

pe

lucrari eleve LAPI

Două eleve din Dej, de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, au obținut rezultate deosebite la Concursul de Fotografie şi Design – iEARN 2016.

Cele două eleve din Dej sunt Ştefana Pop şi Daniela Mureşan, ambele în clasa a XI-a A la liceul dejean. Prima dintre ele s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la secțiunea ”Graphic Design”, alături de alți doi elevi din Macedonia, în timp ce Daniela Mureșan a obținut o mențiune la aceeași categorie, alături de un tânăr din Tajikistan. Cele două lucrări de excepție au fost realizate, de la A la Z, în Photoshop.

De remarcat că opt elevi ai Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, toți coordonați de profesoara Cornelia Platon, au reușit să ajungă în finala concursului.

Concursul ”Photography and Design Challenge”, ajuns la a doua ediție, are ca scop are încurajarea tinerilor în a-şi exprima şi dezvolta creativitatea și transmiterea unui mesaj prin fotografie şi design grafic, utilizand softurile Adobe.

Juriul a fost format din specialiști din USA, Argentina și Macedonia.

”Am participat la concurs cu mai multe lucrări, atât la categoria fotografie artistică, precum și la categoria design grafic. Ambele lucrări premiate sunt la categoria design grafic. Eleva Ștefana Maria Pop, clasa a XI-a A, este câștigătoare la categoria design grafic, iar eleva Daniela Mureșan, tot din clasa a XI-a A, a obținut mențiune de onoare la aceeași categorie. Elevii devin tot mai conștienți de importanța creativității într-o societate a competiției, iar rezultatele obținute la astfel de concursuri naționale și internaționale confirmă acest lucru și îi motivează și mai mult”, a declarat pentru Dej24.ro profesoara Cornelia Platon, coordonatoarea elevilor de la LAPI Dej.

De asemenea, Platon ne-a mai spus că ”lucrările elevilor Daniela Frențiu, Bogdan Borodi (clasa a X-a B), Daniela Mureșan, Marius Cremene, Tatiana Pop (clasa a XI-a A) și Andreea Frentiu (clasa a XII-a B) au fost selecționate dintre sute de lucrări pentru expoziția internațională”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER