Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevi de la CNAM Dej, rezultate deosebite la olimpiade. Cei mai buni s-au calificat la fazele naționale

Publicat acum

pe

Colegiul National Andrei Muresanu Dej

Mai mulți elevi de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej s-au remarcat la olimpiadele la care au participat în această perioadă.

Belu Maria Diana, din clasa a XI-a C (pregătită de prof. Vancia Loredana), a obținut premiul I la Olimpiada de Limba Franceză și s-a calificat la etapa națională. De asemenea, Hodiș Andreea Florina, din clasa a XI-a C (pregătită de prof. Suciu Ecaterina Cristina), a obținut premiul I la Olimpiada de Chimie și va reprezenta Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej la nivel național.

Totodată, Nan Anda-Florina, elevă tot în clasa a XI-a C (pregătită de prof. Man Ana Susana), a obținut premiul I la Olimpiada de Geografie, calificându-se mai departe la etapa națională, Nagy Maria-Beatrice, elevă în clasa a X-a D (pregătită de prof. Gavrea Călina), a obținut premiul II la Olimpiada de Limba Engleză, calificându-se mai departe în etapa națională, în vreme ce echipajul format din Belu Maria Diana, Both Ioan-Emanuel și Chira Răzvan-Claudiu (pregătit de prof. Albinetz Cristina), a reușit să se claseze pe prima poziție a podiumului Concursului de „Cultură și Civilizație în România”, calificându-se, mai departe, în faza națională a acestei competiții.

La Concursul de Matematică „A. Haimovici”, Pop Anca (pregătită de prof. Gâldean Alina), o altă elevă a instituției de învățământ dejene, a reușit să obțină premiul II și va face parte din lotul național al acestui concurs.

Vezi în fotografia de mai jos cine sunt ceilalți elevi de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej care s-au remarcat la olimpiade.

Tabel Olimpiade CNAM Dej 2016 2

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER