Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevi de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, donație de fructe copiilor și bătrânilor – FOTO

Publicat acum

pe

saptamana-fructelor-si-legumelor-donate-lapi-dej-5

Păstrând tradiţia începută cu mai multi ani în urmă, elevii voluntari ai Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC) şi ai clubului IMPACT de la Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej au organizat în şcoală o campanie de colectare de fructe în cadrul „Săptămânii legumelor şi fructelor donate”.

Contrar așteptărilor, s-au adunat mult mai multe fructe şi atunci au decis ca acestea să fie împărţite copiilor de la Şcoala Gimnazială Specială Dej şi vârstnicilor de la Centrul de îngrijire şi asistenţă Câţcău.

În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, câţiva voluntari din clasa a XII-a B s-au deplasat la Câţcău, unde au fost primiţi cu mare bucurie. Pe lângă fructele dăruite, elevii au stat de vorbă cu oamenii de acolo, aceștia fiind plăcut surprinşi de gestul tinerilor şi i-au invitat să mai vină să stea de vorbă cu ei.

Ieri dimineaţă, voluntarii Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară au mers la Şcoala Specială cu câteva cutii pline cu fructe pe care le-au împărţit copiilor şi le-au promis că vor începe din nou activităţile săptămânale din cadrul parteneriatului.

Bucuria dăruirii nu poate fi exprimată în cuvinte, ea poate fi doar simţită de cei care fac acest lucru din toată inima”, a declarat prof. Cornelia Platon, consilier educativ LAPI Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER