Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Elevi din Gherla și Cluj, vizită la Penitenciarul Gherla. Activitatea face parte dintr-o campanie a Poliției Române – FOTO

Publicat acum

pe

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII - ZIUA 2

Mai mulți elevi din Gherla și Cluj-Napoca au vizitat Penitenciarul Gherla, în cadrul unei campanii naționale inițiate de Poliția Română.

Marți, 29 septembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a continuat activităţile din cadrul Campaniei „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

În cea de-a doua zi a campaniei, evenimentele coordonate de către poliţiştii clujeni s-au derulat la Şcoala Gimnazială ,,Emil Isac” din municipiul Cluj-Napoca, la Penitenciarul Gherla și la Liceul Teoretic ,,Petru Maior” din municipiul Gherla.

Astfel, începând cu ora 09:00, s-a derulat concursul de creaţie Nu violenţa te face mai puternic!, temă lansată elevilor din clasele 1-8 în urmă cu aproximativ o săptămână. Au fost realizate 80 de lucrări, acestea fiind evaluate de către polițiști și profesori de specialitate. Premierea s-a realizat pe trei categorii, premiile constând în diplome, tricouri și șepci inscripționate cu mesaje preventive.

De asemenea, între orele 10:00-12:00, aproximativ 100 de elevi de la Liceul Tehnologic din Municipiul Gherla și Colegiul Tehnic Energetic din municipiul Cluj-Napoca au vizitat Penitenciarul Gherla și Secţia Exterioară Cluj din cadrul aceluiași penitenciar.

Poliţiştii au intermediat un dialog între liceeni şi tinerii aflaţi în executarea unei pedepse cu închisoarea pentru fapte comise în perioada când erau minori.

De la ora 12:00, poliţiştii au desfășurat activități informativ-preventive cu 60 de elevi din cadrul Liceului Teoretic ,,Petru Maior” din municipiul Gherla, pe tema delincvenţei juvenile.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER