Conectează-te cu noi

....

Naţional

Elevii bolnavi cu internare mai mare de o lună ar putea face școala în spital

Publicat acum

pe

scoala elevi

Copiii cu boli care necesită internare mai mare de o lună ar putea face şcoală în spital, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) căutând soluţii în acest sens.

....

Inspectoratul Şcolar al Capitalei analizează posibilitatea organizării unor grupe sau clase pentru pregătirea acestor copii, ţinând cont de faptul că instruirea trebuie realizată de unităţi autorizate pentru echivalarea ulterioară a studiilor.

„Analizăm deja posibilitatea organizării unor grupe sau clase în cadrul unităţilor sanitare în care sunt internaţi elevii cu boli cronice, tulburări neurologice sau cu boli care necesită perioade de spitalizare mai mari de patru săptămâni. Dar, ceea ce este important, şi vreau să fiu bine înţeles, acest lucru nu poate fi făcut decât de către unităţile de învăţământ acreditate de ARACIP (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar) pentru ca perioada de studiu să fie recunsocută odată cu integrarea copilului în sistemul de învăţământ de masă”, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, inspectorul general şcolar al municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER