Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Elevii care obțin 10 pe linie la BAC 2015 intră GRATUIT la Untold Festival

Publicat acum

pe

untold festival BAC

Elevii care vor obține nota 10 la toate probele de la examenul de Bacalaureat vor intra gratuit la Untold Festival, cel mai așteptat festival din acest an.

Organizatorii Untold Festival anunță că elevii care vor promova BAC-ul cu notă maximă vor avea parte de intrare gratuită la festival. De asemenea, absolvenții care promovează cu orice notă examenul vor avea reducere la achiziţionarea abonamentelor pe întreaga durată a festivalului.

Elevii aflați în febra examenului de Bacalaureat sunt rugați să intre pe site-ul Untold Festival, să completeze un formular de înregistrare, iar mai apoi să obţină media 10 la BAC pentru a putea intra fără bilet la festival.

„Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece! Ești pregătit de BAC? Îți oferim și noi un motiv în plus pentru a profita de ultimele zile în care mai poți învăța. Te premiem cu acces gratuit la UNTOLD dacă iei 10 pe linie la BAC, și cu reduceri substanțiale la abonamentele de 4 zile indiferent cu ce notă promovezi examenul!”, este anunţul organizatorilor festivalului ce va avea loc în perioada 30 iulie-2 august, la Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER