Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii CNAM Dej, mai multe premii la primul festival al lecturii organizat la Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Vineri, 19 mai, a avut loc la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca, festivitatea de premiere a Festivalului – concurs județean „Eu citesc ! Tu… mai citeşti?”, eveniment la care au participat și elevi de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Dej.

Juriul alcătuit din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Bibliotecii Centrale clujene au acordat câte două mențiuni, premiile I, II și III pentru fiecare nivel de vârstă (primar, gimnazial și liceal) și Marele Premiu pentru gimnaziu. Secțiunile la care au participat și elevi de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej – gimnaziu și liceu, au adus mari satisfacții participanților, dar și cadrelor didactice coordonatoare.

Secțiunea liceu:

  • Clapa Alexandra , IX A – Premiul I
  • Belu Maria, XII C – Premiul special

Secțiunea gimnaziu:

  • Gavrea Xenia, VIII A – Marele Premiu al festivalului
  • Rostaș Yasmina, VIII A – Mențiune

Acest festival a avut și o secțiune dedicată cadrelor didactice, care au avut de realizat proiecte de stimulare a lecturii de plăcere. Echipa liceului nostru alcătuită din profesor limba română Marchiș Ramona Alina, profesor de religie ortodoxă Mureșanu Teodora Ilinca și bibliotecar, responsabil CDI Pușcaș Iuliana a realizat două proiecte pentru cititori de vârste diferite. Așteptăm cu interes cartea care va apărea în toamnă și va cuprinde toate creațiile elevilor și proiectele echipelor implicate”, au precizat reprezentanții unității de învățământ dejene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER