Conectează-te cu noi

Social-Cultură

JOS PĂLĂRIA! Elevii de la LAPI Dej au strâns bani pentru ajutorarea victimelor din Colectiv

Publicat acum

pe

Comemorare Dej victime Club Colectiv Bucuresti (16)

Elevi ai Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu” Ilarian Dej s-au mobilizat imediat după tragedia din Colectiv și au desfășurat o amplă acțiune de strângere de fonduri.

Este vorba despre reprezentanții cluburilor Phoenix IMPACT LAPI Dej și SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară) – promotorii acestei acțiuni umanitare. Campania de strângere de fonduri a debutat pe 2 noiembrie, când dejenii s-au strâns în Parcul Mic pentru a aprinde lumânări în memoria victimelor care și-au pierdut viața în clubul Colectiv. Atunci, reprezentanții celor două cluburi au avut pregătite urne, iar doritorii au putut să contribuie cu bani pentru ajutorarea victimelor.

Acțiunea inițiată de elevii Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu” Ilarian Dej a continuat apoi în școală, timp de două zile, reprezentanții cluburilor mergând din clasă în clasă pentru a strânge bani. La final, miercuri, după terminarea orelor, s-a întocmit un proces verbal, iar suma de 2.257 lei a fost depusă în contul deschis de Crucea Roșie pentru ajutorarea victimelor incendiului din București.

Reclamă
5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER