Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii de NOTA 10 ai Dejului au fost premiați de Consiliul Județean Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Elevii din Dej care au obținut media 10 la testele naționale pentru admirea în liceu sau la BAC 2017 au fost premiați de CJ Cluj.

În cadrul unei festivități ce a precedat ședința ordinară a Consiliului Județean Cluj de luni, 30 octombrie 2017, președintele forului administrativ județean, Alin Tișe, i-a premiat pe elevii din județul Cluj care au obținut media 10 la testele naționale pentru admiterea la liceu, precum și pe absolvenții de liceu care au obținut media 10 în urma probelor susținute la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2017.

Printre cei premiați s-au aflat și Bote Tudor Andrei de la Colegiul Naţional „Andrei Muresanu” Dej, Haraguș Maria Claudia și Hozai Cristina Ioana de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, precum şi Mora Radu Irinel de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”. Toți patru au reușit să obțină nota 10 la Evaluarea Națională, subiect despre care Dej24.ro a scris AICI.

CJ Cluj l-a răsplătit și pe Vlad Gelu Dumitru Racolța de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”. Absolventul clasei a XII-a, de la profilul ”Științe ale naturii”, a obținut 10 la limba și literatura română, 10 la matematică (disciplina obligatorie a profilului) și tot 10 la chimie (disciplina la alegere), fiind sigurul elev din Dej cu media 10 pe linie.

,,A fost pentru mine o mare onoare să premiez acești elevi de excepție care ne-au  dovedit, odată în plus, faptul că prin foarte multă muncă, ambiție și pasiune poți atinge performanțe cu adevărat remarcabile. Îi felicit, de asemenea, pe părinții și pe dascălii acestora, cei care le-au îndrumat, de-a lungul timpului, pașii în drumul spre succes, asigurându-i de tot respectul meu și de întreaga susținere a forului administrativ județean pentru derularea în cele mai bune condiții a actului educațional”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Alături de diplomele de excelență acordate cu acest prilej, tinerii au primit în cadrul ceremoniei şi o sumă de bani, în cuantum de 1.000 de lei/elev pentru cei 21 de elevi care au obţinut media 10,00 la testele naționale pentru admiterea la liceu, respectiv suma de 2.000 de lei pentru cei 11 elevi care au obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat.

Totodată, ca o recunoaștere a acestui succes de echipă și a meritului pe care profesorii și conducerea unităților de învățământ l-au avut în ceea ce privește obținerea acestor performanțe, le-au fost conferite diplome de excelență și celor 17 școli din care provin elevii de 10 ai Clujului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER