Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii din Chiuiești au devenit bibliotecari pentru o zi – FOTO

Publicat acum

pe

scoala gimnaziala chiuiesti biblioteca (1)

”Ziua Internațională a Drepturilor Copilului” a fost marcată la Școala Gimnazială Chiuiești prin evenimentul ”Ziua Ștafetei”.

”Ziua ştafetei” – desfășurată la inițiativa Fundaţiei ”Terre des hommes” – este tot mai apreciată în şcolile din toată țara, mii de de copii şi tineri ”preluând” de la adulţi meseria mult visată şi devenind pentru o zi medici, primari, avocați, jurnaliști, profesori sau multe alte funcții.

Această inițiativă, care recunoaşte potenţialul extraordinar al copilului, dreptul său de a participa în societate şi de a-şi exprima opiniile asupra tuturor situaţiilor care îi afectează direct viaţa, a produs un puternic ecou şi la Şcoala Gimnazială Chiuieşti.

Ieri, la Biblioteca Comunală din Chiuieşti (bibliotecară Claudia Frenţ) s-a preluat ştafeta meseriei de bibliotecar de către zece elevi din clasele a VIII-a de la Şcoala Gimnazială din Chiuieşti.

Elevii, constituiţi pe ateliere, au înregistrat cărţi în baza de date, au întocmit procese-verbale de donaţie și au introdus cărţi în registrul de evidenţă. Pe tot parcursul activităţii, elevii au consemnat impresiile lor despre meseria de bibliotecar.

Ulterior, premierea participanților s-a făcut la Centrul Turistic din Chiuieşti, în prezența directorului școlii, Elena-Mihaela Hango și a altor cadre didactice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER