Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Elevii din Dej au devenit ”mici militari pentru o zi” – FOTO

Publicat acum

pe

....

Ieri, la comandamentul Bazei 4 Logistică ”TRANSILVANIA” Dej, în cadrul programului ”Militar pentru o zi”, în ciuda vremii neprielnice, militarii au primit vizita unui număr impresionant de elevi dejeni.

În cadrul atelierelor de prezentare a echipamentelor și materialelor din dotarea militarilor, elevii au avut ocazia să vadă actualitatea militară şi să primească răspunsuri la întrebări şi curiozități. În cadrul standului de prezentare tehnică, aceștia au primit informații despre tehnica nou intrată în dotarea structurilor de sprijin logistic: diferite tipuri de autocamioane IVECO, ATV-uri, autospeciale de poliție militară și alte autospeciale.

....

În același timp, aceștia au devenit ”mici militari pentru o zi” prin însușirea aspectelor prezentate, prin executarea unor ușoare exerciții fizice și exersarea mișcărilor elementare de instrucție de front și a salutului militar.

Pentru a face față frigului și ploii, elevii s-au încălzit cu un ceai cald.

Activitatea a fost un bun prilej de a consolida parteneriatul instituțional, de a îmbunătăți percepția elevilor cu privire la rolul armatei și al militarilor în societate și pentru a împărtăși informații utile pentru o carieră în forțele armate române.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER