Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii din Dej cu nota 10 la Bacalaureat şi Evaluare Naţională, premiați de ISJ Cluj! Ce sumă au primit

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Inspectoratul Şcolar Cluj i-a premiat, joi, cu câte 3.000 de lei, pe cei 44 de elevi clujeni care au obţinut media 10 la examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională.

Din cei 44 de elevi din județul Cluj, patru sunt din Dej. Trei eleve au obținut nota 10 la Bacalaureat și o altă elevă a reușit să obțină punctaj maxim la Evaluarea Națională.

Este vorba despre Ana Andreea Cîrdan, Anamaria Cozoș și Maria Ondina, toate de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej, care au obținut nota 10 la Bacalaureat 2019, și Larisa Bidian de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Încă din 2012 am spus că una dintre priorităţile noastre este învăţământul de excelenţă. Aceşti copii sunt copii de excelenţă, care merită recompensaţi pentru ceea ce fac; o fac pentru ei, pentru viitorul lor, pentru viitorul acestei ţări. Trebuie să avem grijă de copiii de performanţă. Am avut 1.000 de copii cu medie peste 9, din care s-au ales un număr mare de copii cu 10 la Bacalaureat, 10 la Evaluarea naţională, mult mai mulţi decât în anii trecuţi”, a spus şeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, potrivit Agerpres.

Șeful ISJ Cluj a mai spus că, în urma propunerii sale, şi Consiliul Judeţean îi va premia tot cu câte 3.000 de lei pe cei 44 de elevi.

CITEȘTE ȘI:

Rezultate FINALE Evaluare Naţională 2019. O singură MEDIE de 10 în Dej

Rezultate Bacalaureat 2019! Ce planuri de viitor au absolventele de 10 din Dej și din Gherla

Rezultate FINALE Bacalaureat 2019 | Dejul rămâne cu 3 medii de 10 după contestații, însă la nivel județean se înregistrează 15

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER