Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii Școlii Gimnaziale Speciale Dej au plantat copaci pe Valea Tărpiului – FOTO

Publicat acum

pe

plantat copaci Scoala Speciala (2)

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale Dej au participat în urmă cu câteva zile la o acțiune de plantat copaci.

Este vorba despre 17 elevi, cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, din clasele a VI-a A și a VII-a B, care au plantat copaci pe Valea Tărpiului. Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Ocolul Silvic Dej, alături de profesorii Gabriela Bilțiu și Alina Suciu.

Și anul trecut, elevii Școlii Gimnaziale Speciale Dej, sub coordonarea acelorași profesori, s-au deplasat în localitatea Rugășești unde au desfășurat o activitate asemănătoare.

”Mă bucur că acești elevi, împreună cu profesorii lor realizează astfel de activități care contribuie la dezvoltarea competențelor și abilităților de respectare a naturii, a mediului înconjurător. Susțin și încurajez acest tip de acțiuni, iar în continuare elevii vor planta flori și vor avea grijă de spațiile verzi din grădina școlii noastre. Și în săptămâna <<Școala Altfel>> avem programate activități de ecologizare a străzii unde se află instituția noastră de învățământ, astfel încât să încurajăm elevii să se implice în bunul mers al comunității locale”, a declarat pentru Dej24.ro Laura Boian, directorul Școlii Gimnaziale Speciale Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER