Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Elicopterul SMURD de la Jibou, prima intervenție în județul Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

....

Elicopterul SMURD alocat regiunii de nord-vest a ţării, localizat la Jibou, a avut marți după-amiază prima intervenţie, la doar câteva ore de la operaţionalizarea sa, în cazul unui pacient cu arsuri din localitatea Sărmăşag.

Şi miercuri aparatul de zbor a intervenit pentru un pacient din Borşa, judeţul Maramureş, dar și la Gilău, județul Cluj, unde a acordat primul ajutor calificat unei femei care suferea de afecțiuni cardiace. Femeia a fost transportată cu elicopterul SMURD și a fost transferată la unitățile spitalicești din Cluj-Napoca pentru investigații și tratamente de specialitate.

....

Elicopterul SMURD ce deserveşte cele şase judeţe din regiunea de nord-vest – Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Bistriţa Năsăud şi Cluj a fost operaţionalizat marți, la Jibou, în cadrul unei ceremonii în care a fost inaugurat şi heliportul.

Investiţia, realizată în curtea punctului de lucru al pompierilor din localitate, a fost finanţată cu aproximativ 1,6 milioane de lei de Consiliul Judeţean Sălaj.

De asemenea, valoarea elicopterului SMURD, achiziţionat din fonduri ale Ministerului Sănătăţii, s-a ridicat la circa 5,5 milioane de euro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER