Conectează-te cu noi

Administraţie

EMISIUNE Dej24.ro – Medicul Mihai Pandrea, despre CPU și investițiile din Spitalul Municipal Dej – VIDEO

Publicat acum

pe

Mihai pandrea (2)

Medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Față în față” – o producție Dej24.ro – când va fi inaugurat Compartimentul de Primiri Urgențe.

Lucrările de renovare și modernizare la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal Dej au început la jumătatea lui noiembrie 2015. ”Sunt patru luni și jumătate de când am început și cu pași destul de repezi ne apropiem de final. Estimăm ca undeva prin iunie să dăm în folosință CPU-ul. Acolo va fi o cameră de triaj, vor fi spații de așteptare, sală de chirurgie, sală cu paturi, vor fi și trei paturi pentru monitorizat pacienții și, ca și noutate, o să avem și pentru copii un spațiu separat, deci și aceștia vor avea în CPU spațiul lor”, a dezvăluit – în cadrul emisiunii ”Față în față” – medicul chirurg Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej.

Urmărește emisiunea de mai jos pentru a afla ultimele detalii despre singurul CPU funcțional din județ, despre toate investiții derulate în ultimii ani în Spitalul Municipal Dej (Ginecologie, Nou-Născuți, Psihiatrie, Acuți Cronici, Interne, Gastroenterologie, Neurologie, Recuperare, Chirurgie, ATI, Ambulator, etc.), precum și despre planurile de viitor ale managerului Mihai Pandrea în ceea ce privește renovarea și modernizarea altor secții sau compartimente din spitalul dejean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER