Conectează-te cu noi

Administraţie

EMISIUNE DEJ24.RO – Morar Costan, ”FAȚĂ ÎN FAȚĂ” cu locuitorii din Dej. Ce l-au întrebat oamenii?

Publicat acum

pe

emisiunea fata in fata dej24

Dej24.ro prezintă astăzi prima ediție a emisiunii ”Față în față”, o producție online prin intermediul căreia ne propunem să aducem în fața cititorilor noștri cele mai importante persoane din Dej și împrejurimi, din toate domeniile de activitate.

Așa cum am anunțat pe site în urmă cu câteva săptămâni, Dej24.ro i-a făcut o propunere inedită primarului Morar Costan, acum, cu câteva săptămâni înainte de finalul celui de-al doilea mandat de edil. Provocarea de a sta ”Față în față” cu voi, dejenii!

Noi i-am solicitat edilului un interviu amplu în cadrul căruia să răspundă la orice întrebare de interes public trimisă de locuitorii municipiului. Voi ne-ați spus ce vă nemulțumește, ați întrebat ceea ce nu ați cunoscut și ați cerut lămuriri acolo unde a fost cazul. În cadrul emisiunii ”Față în față”, edilul urbei a răspuns la toate aceste întrebări.

Morar Costan a dezvăluit dacă vor ajunge la Dej supermarket-urile LIDL și Kaufland, a lămurit situația Parcului Balnear Toroc și a explicat cauzele crizei salubrizării în municipiu. De asemenea, edilul a anunțat lucrări de asfaltare și canalizare pe mai multe străzi din oraș și a analizat câteva propuneri interesante făcute de dejeni prin intermediul emisiunii ”Față în față”.

Edilul a vorbit și despre locurile de parcare, a admis că ia în calcul o nouă rută de transport și a tranșat problema vânzătorilor ambulanți de pe Dealul Florilor. Despre toate acestea și multe altele în emisiunea ”Față în Față”, o producție Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER