Conectează-te cu noi

Naţional

Epidemie de minciună sfruntată! Politicienii promit 180 de kilometri de autostradă în 2019! Care e cel mai optimist scenariu

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

După epidemia de gripă din ultimele zile, o nouă epidemie lovește România: cea de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de liderii politici, în speță Călin Popescu Tăriceanu, declară reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Liderul ALDE a declarat că în 2019 „CNAIR s-a angajat să termine un număr record de kilometri, anume 180 km de autostrăzi”.

Realitatea? „Acum sunt doar 146 km de autostradă care au semnate contracte de lucrări. Se promit inaugurări de șantiere și se afirmă că se lucrează pe unele tronsoane unde nici nu s-au încheiat sau lansat licitații! Pe scurt, lapte și miere. Din păcate, doar în mințile unor indivizi aflați în realități paralele!”, arată reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Așa cum au explicat la începutul lunii trecute reprezentanții ONG-ului pentru infrastructură, scenariul realist indică doar 43,28 km noi de autostradă în acest an, iar cel foarte optimist 69,18 km. „Restul sunt promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate”, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Pro Infrastructură.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER