Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

„Eroii cărţilor citite” la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Publicat acum

pe

Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cuj

loading...

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere a Concursului de desene „Eroii cărţilor citite”, eveniment cultural de tradiţie, ajuns acum la a 45-a ediţie.

La concursul din anul acesta au fost depuse 1200 de desene, de la 10 grădiniţe şi 25 de şcoli şi licee din judeţul Cluj. Pe data de 27 mai 2016 a avut loc jurizarea lucrărilor, iar juriul, format din profesori de la Universitatea de Artă şi Design şi de la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a acordat 80 de premii şi a selectat pentru expunere circa 360 de desene ale participanţilor.

În ziua de 1 iunie 2016, ora 13.00, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului, care vor primi diplome şi cadouri din partea organizatorilor.

Evenimentul va avea loc la Sediul Central al bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104, parter, iar expoziţia va fi deschisă pentru public până în 17 iunie 2016.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER