Conectează-te cu noi

Administraţie

Etapa de elaborare a studiilor de fundamentare | Actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Dej, județul Cluj

Publicat acum

pe

Primăria municipiului Dej invită populația interesată să participe la dezbaterea publică din data de 12.12.2023, începând cu ora 14:00, sala MEDIA din cadrul Muzeului Municipal Dej, municipiul Dej, jud. Cluj.

Planul Urbanistic General este o documentație cu caracter de reglementare, actualizarea acestuia presupune ca pe baza unei analize teritoriale să se elaboreze un document complex, realizat de o echipă multidisciplinară, cu experiență în elaborarea planurilor urbanistice generale, întocmite în urma unui proces participativ de planificare teritorială, cu consultarea şi implicarea tuturor factorilor interesați.

Acest eveniment are loc în condițiile prevăzute prin Ordinul de Ministru nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism.

Vor fi prezentate și dezbătute concluzii ale primei etape de elaborare a documentației de urbanism P.U.G. municipiul Dej, concluziile studiilor de fundamentare (concluzii care vor fundamenta propunerile din documentația de urbanism P.U.G. Preliminar al Municipiului Dej).

Studiile de fundamentare pot fi consultate accesând acest link: https://qrco.de/bc0bJe.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER