Conectează-te cu noi

Naţional

Eurovision România și-a ales finaliștii! – FOTO

Publicat acum

pe

La finalul unui show incendiar, juriul Selecției Naționale a Eurovision a anunțat, duminică, 26 februarie, în direct la TVR, cei zece finaliști care vor concura pentru un bilet spre scena de la Kiev.

Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha și Xandra sunt cei pe care îi vom urmări în Marea Finală, duminică, 5 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova și online, pe TVR+.

Membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este Yodel It!, Ilinca și Alex Florea reușind performanța de a obține maximum de puncte — 60.

Emoțiile au fost mari și pentru Ana Maria Mirică, ea întrunind același număr de puncte ca și Elize & No Stress (7 puncte). Conform Regulamentului, diferența a fost făcută de punctajul obținut individual de la membrii juriului, respectiv cea mai mare notă primită de fiecare piesă.

Gazda show-ului a fost Iuliana Tudor. Vedeta TVR a fost susținută, din Camera Verde, de Ioana Voicu și Dan Helciug, care au luat pulsul artiștilor, pe măsură ce emoțiile concursului au crescut.

Semifinala a debutat cu un medley al concurenților, care au adus în Studioul TVR câteva dintre hiturile Eurovision din toate timpurile. Alături de ei, pe scena Eurovision România au urcat membrii trupei SuperChill, cu un spectacol de percuție, dans și acrobații.

La rândul lui, Ovidiu Anton a ridicat publicul în picioare cu un recital plin de emoție și forță, din care nu a lipsit nici piesa Moment of Silence, care i-a adus trofeul Eurovision România 2016.

Selecția Națională se va încheia cu Marea Finală, care va avea loc duminică, 5 martie. Câștigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER