Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Evaluarea Naţională 2016: Aproape 90% dintre elevii din județul Cluj au obţinut medii peste 5

Publicat acum

pe

BAC

Aproape 90% dintre elevii din judeţul Cluj au obţinut medii peste 5 la Evaluarea Naţională, iar cinci dintre ei au obţinut medii de 10, potrivit MEDIAFAX.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că au fost înregistrate în total 149 de note de 10 la nivelul judeţului.

La nivelul judeţului Cluj au participat la examenul de evaluare naţională un număr de 4.029 de elevi. Dintre aceştia, 3.582 (88,91%) au obţinut medii peste 5. S-au înregistrat 110 note de 10 la matematică, 29 la română şi 10 la limba maternă, din care şase la maghiară şi patru la germană. Un număr de 4 candidaţi au reuşit să obţină media 10, doi elevi de la Liceul Teoretic « Nicolae Bălcescu» Cluj-Napoca şi doi elevi de la Şcoala Gimnazială « Avram Iancu» Turda”, a spus Cuibus.

Potrivit acestuia, rezultatul înregistrat este unul „bun” ţinând cont de munca depusă de elevi şi profesorii şi confirmă statutul de judeţ de top al Clujului în domeniul învăţământului.

Surse din Ministerul Educaţiei au declarat corespondentului MEDIAFAX că, în urma rezultatelor, judeţul Cluj se clasează pe locul 2 pe ţară.

Anul trecut 91,50% dintre elevii din judeţul Cluj au obţinut medii peste 5 la Evaluarea Naţională.

 

Sursa – mediafax.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER