Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EVENIMENT CARITABIL pentru micuții Alma și Mateo, la Dej | AJUTĂ-I ȘI TU!

Publicat acum

pe

Un nou eveniment caritabil pentru ajutorarea micuței Alma, fetița în vârstă de doar 9 luni care suferă de cancer, este organizat săptămâna viitoare la Dej.

Este vorba despre un eveniment organizat joi, 23 februarie, de la ora 17, la Restaurantul Selena Dej, de către o companie de produse cosmetice, reprezentată la nivel local de Dana Sima și Dora Pop. Mai multe momente artistice și sportive au fost gândite și pregătite de organizatori, astfel că cei care vor răspunde ”prezent” invitației de a participa la acest eveniment de suflet se vor putea bucura de recitalurile susținute de Trupa Delir (Bogdan Sebastian şi Cătălin Prunean), DJ Silviu Palage, trupa de dans OPS, Camelia şi Diana Rodilă, Erik Câmpean – chitară, în timp ce Anca Rus va susține o demonstrație de Steel Combat și Steel Tonic.

Compania de produse cosmetice va scoate la vânzare diferite produse, iar valoarea a 100 dintre acestea va fi donată dejencei Iulia Pocol, tânăra mamă din Dej pusă la grea încercare de viață. Alma, fiica ei în vârstă de doar 9 luni, a fost diagnosticată cu cancer (neuroblastom mediastinal în stadiul 4), iar băiețelul ei Mateo, în vârstă de 3 ani, suferă de autism și hidrocefalie.

De asemenea, toții banii strânși din vânzarea biletelor de intrare (5 lei – prețul unui bilet) vor fi donați familiei celor doi copilași care au nevoie de ajutorul nostru.

Pentru cei care vor s-o ajute pe Alma cu orice sumă de bani a fost deschis un cont pentru donații, la ALPHA BANK:

RO56 BUCU 1981 0304 9817 2RON – titular Pocol Iulia Andreea

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER